Trusted

Trusted A/S er en dansk virksomhed grundlagt i 1999, som er beliggende i Silkeborg. Virksomheden har specialiseret sig i ​​IoT-datasporingsløsninger. Trusted producerer hardware-trackere, som er de mest holdbare, intelligente og tilpasselige sporingsenheder og dataloggere bygget til industrien. Matchet med en online dataportal er det muligt at analysere og visualisere tilstanden af ​​en virksomheds aktiver direkte på en computer baseret på de smarte sensordata.

Trusteds avancerede sporingsløsning er et kraftfuldt værktøj, der tilbyder konkrete løsninger på udfordringer på tværs af brancher. Deres forretningsfilosofi er kendetegnet ved et stærkt fokus på økonomisk stabilitet og miljømæssig bæredygtighed, forankret i et lokalsamfund med et holistisk syn på verden omkring virksomheden.

Udfordringen

Trusted oplever høj vækst og udvider teamet med nye medarbejdere. Det kræver, at virksomheden udvikler processer, strukturer og kompetencer for at kunne håndtere enhver kunde bedst muligt og professionelt. For at sikre en stærk fremtidig retning for Trusteds kundeoplevelser, differentiering, kundeengagement og vækst i virksomheden gik Trusted sammen med WeZimplify-teamet for at arbejde proaktivt og strategisk med kundedata og indsigt som en drivkraft for vækst.

Trusted: et navn og en DNA, der sætter forventninger

At komme i gang krævede en grundlæggende forståelse af eksisterende kunder og deres behov og erfaring. Hvordan oplever kunderne Trusted fra tidligt salg til installation, brug og service af et produkt? Oplevede de, at de var onboardet godt nok til at bruge løsningen bedst muligt, og var flowet for levering og betaling godt på plads? Og hvordan var hele brandoplevelsen og forventningerne fra kunden?

På baggrund af interviews og kundefeedback har vi analyseret og kortlagt den eksisterende kundeoplevelse. Det viste sig, at der var forskellige områder, der kunne forbedres for at opnå endnu større effektivitet for fremtidig forretningsvækst. Interviews og samtaler med kunder gav Trusted en dybdegående forståelse af kundernes behov og tilgange, men det gav også sælgerne en anden forståelse af både kunderne og deres perspektiver på den værdi, Trusted skaber for dem som kunder og deres virksomhed.

Ny tilgange kræver nye kompetencer, processer, mindset og hastighed 

At forstå, hvor Trusteds produkter skaber værdi for deres kunder og både at kunne kommunikere det eksternt og internt, og arbejde med deres kunderejse og processer, så de kan blive ved med at levere unikke tilbud, er af høj værdi for deres virksomhed.

På baggrund af dybdegående interviews arbejdede vi på at definere en fremtidig retning for en Trusted-kundeoplevelse, en kunderejse for hvert touchpoint, prioriterede touchpoints og udviklede koncepter og processer knyttet til disse touchpoints for at forbedre kundeoplevelsen og differentieringen.

 

Kundedata til yderligere vækst

At sikre en retning for en stærk kundeoplevelse er én ting, men for at sikre, at måling af hvert berøringspunkt og initiativer, der tages, opleves på en professionel måde af kunden, kræver det løbende indsamling, analyse og måling af data. Baseret på den nye retning for Trusted-kundeoplevelsen blev der arbejdet med effektivisere processer og standarder ved brug af automatisering. Der blev effektivt indsamlet kundedata fra tidlig velkomst som ny kunde, onboarding, brug af produkt og support.

På den måde får Trusted data og input fra kunderne og kan agere proaktivt for at udvikle og vedligeholde kundernes oplevelse af virksomheden. Ydermere får virksomheden mere og mere data og kan derved bruge denne til yderligere vækst af deres virksomhed, da de får overblik og sammenligning af de forskellige sundhedstjek og touchpoints af relevans for kundeoplevelsen.

Værdi for Trusted

  • Et stærkt fokus på at forstå og kommunikere kundeværdien i stedet for tekniske funktioner.
  • En stærk og strategisk retning for Trusted-kundeoplevelsen og brandet.
  • Effektive, automatiserede og proaktive processer og tiltag knyttet til kunderejsen.
    Optimering af individuelle touchpoints, hvilket har forbedret forretningsaktiviteterne og øget salg og vækst.
  • Et dashboard, der giver et godt overblik over målingen af ​​kundeoplevelsen, så vi ved, hvor vi skal fokusere.
  • Proaktiv tankegang og holdning til kundeoplevelser.
  • Overblik over nødvendige kompetencer til fremtidig vækst.

”Samarbejdet med WeZimplify har været en god og professionel oplevelse. Vi har inden for kort tid oplevet mere effektive arbejdsgange og håndtering af opgaver grundet et klart overblik over processer, trin, roller og ansvar af relevans for varetagelse af kunderne.

Vi har et klart overblik over vores kundedata og erfaring og kan håndtere disse proaktivt. Vi vil være i stand til at vokse endnu mere, og vi tror på, at vi med tiden bliver en endnu mere differentieret kundecentreret virksomhed.

Vi kan helt klart anbefale WeZimplify.”

Michael Lassen, CFO hos Trusted

Skal vi udvikle jeres virksomhed sammen?