EL:CON

EL:CON er en traditionel installationsvirksomhed, men med en høj ambition om at være en mere datadrevet og bæredygtig virksomhed, der leverer tilbud inden for intelligente bygninger. For at nå denne ambition bad EL:CON WeZimplify a/s om support til både at lede processen med at blive mere kundedrevet og arbejde mere målrettet med nye løsninger inden for området intelligente bygninger. Et område, som både kræver nye løsninger, men også kræver en anderledes tilgang til at arbejde indenfor salg og go-to-market.

Nye produkter og services

Som en del af samarbejdet ledte og faciliterede WeZimplify hele processen fra strategi til  udvikling af tre fremtidige løsninger inden for digitalisering baseret på kundeinddragelse og samskabelse til markedslancering af tilbuddene til udvalgte målgrupper. Et kerneteam blev etableret på tværs af organisationen for at sikre en tværorganisatorisk tilgang til udviklingen af ​​de fremtidige tilbud.

I denne proces blev der indsamlet indsigt og involveret kunder både i større skala til at give input, men også gennem kvalitative interviews, hvor WeZimplifys digitale løsning blev brugt som grundlag for dokumentation, så indsigt kan deles på tværs af organisationen.

Som følge heraf har EL:CON tre nye produkter og services klar til at blive lanceret på markedet og en ny salgstilgang – alle testet og valideret sammen med en række udvalgte kunder og partnere og et højt internt buy-in til processen og resultaterne.

Værdi for EL:CON

  • Hurtigere time to market.
  • Tre nye services udviklet og klar til lancering inden for tre måneder.
  • En mere kundedrevet tilgang og indlæring af agile metoder.
  • En meget målrettet tilgang til og værdi af det strategiske tema “intelligente bygninger” for at være klar over, hvorfor, hvad og hvordan dette område skal gribes an med nye teknologier og data.
  • En stærk kommunikation i værdiforslag i stedet for tekniske funktioner.
  • En stærk og klar sammenhæng mellem produktudvikling, markedsføringsmateriale og tilbud.
  • Intern optimering af processer og krydssalg, så arbejdsgange bliver så effektive som muligt.

“Sara fra WeZimplify kombinerede sin omfattende viden om kundeinddragelse, lean forretningsprocesser og stakeholder management for at hjælpe os med at udvikle relevante produkter til vores kunder inden for intelligente bygninger.

Sara og WeZimplify arbejder proaktivt med en meget positiv indstilling og formår at involvere og informere alle fra teammedlemmer til C-level managers for at sikre buy-in og fremgang.

WeZimplify blev også brugt til at udvikle produkter og til at få kundeindsigt i processen. Jeg kan varmt anbefale WeZimplify.”

Jens Christian Lundholt, Direktør med specialkompetencer i forretningsudvikling

Skal vi udvikle jeres virksomhed sammen?