Vi flytter tunge data over i et overskueligt miljø, finder en smart måde at digitalisere monotone opgaver på og finder en ny vej ind i processer, der gør det hele meget mere simpelt.

Og altid med kundernes behov for øje.

Menneskene bag teknologien

WeZimplify_web_mød os_545x545px_V1

Sara Schøler Lass

CEO og founder, WeZimplify

Sara har mere end 20 års erfaring med ledelse og rådgivning indenfor strategisk forretningsudvikling, kundefokus i produkt- og forretningsudvikling samt ledelse af udviklingen af digitale produkter og go-to-market. Både som leder i Grundfos Management samt de sidste 9 år som iværksætter og stifter af Zimplifi og WeZimplify.

Hendes omdrejningspunkt er altid kundebehov som grundlag for vækst og altid med kombinationen af teknologi, mennesker og forretningsfokus. Hendes erfaring tæller rådgivning af brands som COWI, Danfoss, DEIF, BioMar, Eltronic Group, DEIF, Vitakraft, NRGi m.fl. Sara har bestyrelseserfaring som næstformand i TV2 Østjylland samt DI Viborg-Silkeborg, hvor hun repræsenterer iværksættermiljøet. Sara brænder for innovation og nye løsninger, der gør en forskel. Bidrager til bøger om innovation, ledelse og digitalisering.

Sara tror på, at samarbejde, forskellighed og evnen til at udfordre status quo skaber innovation og unikke kundeoplevelser.

WeZimplify_web_mød os_545x545px_V12

Carsten Heinmann

CTO og co-founder, WeZimplify

Carsten har en solid baggrund som full-stack softwareudvikler. Han har stået i spidsen for MMB Software, som var specialiseret i at lave analysesystemer og selvkørende målesystemer og blev siden hen partner i ag analytics a/s, hvor han udviklede de første versioner af deres CX-platform og -dashboard.

AI og machine learning har i en årrække dannet grundlag for mange spændende og nyskabende projekter, som Carsten har stået i spidsen for. Altid med et stærkt fokus på at løse kundens konkrete problemer.

Den praktiske tilgang, kombineret med dyb indsigt i mange teknologier, gør, at ikke så få af hans udviklede løsninger er i drift på både 10. og 15. år. Carsten har mere end 900 større og mindre projekter bag sig og har betjent flere af de førende danske virksomheder.

WeZimplify_web_mød os_271x271px_V1

Karina Rode

Marketing projektleder

Karina har ansvaret for marketing og SoMe. Med et målrettet fokus på kunder og målgrupper formidler hun løbende WeZimplifys cases og opgaver for kunder.

Karina er uddannet indenfor marketing, design og forretningsudvikling.

Hun brænder for at gøre en forskel for vores kunder og deres projekter.

WeZimplify_web_mød os_271x271px_V12

Nina Heinmann

Softwareudvikler

Nina er en del af SW-teamet hos WeZimplify og bidrager professionelt til udviklingen af vores produkter og løsninger.

Nina er uddannet bachelor i politisk videnskab og er autodidakt i softwareudvikling og prompting. Hun forstår kombinationen af data og analyse af datasammenhænge samt kan omsætte det nemt og hurtigt til praktiske redskaber, der skaber værdi for jer.

400x400

Otto Kirk Bomholt

UX- og SW-udvikler

Otto er vores UX- og SW-udvikler. Han er uddannet og interesseret i IT-udvikling, og kombinationen mellem teknologi og anvendelse af teknologi har hans store interesse.

Otto forstår kombinationen mellem use cases og at arbejde målrettet med at udvikle løsninger, som vores kunder har værdi af i deres daglige arbejde.

Vores vision

Vi gør fremtidens AI-løsninger enkle. Vi udfordrer virksomheder og industrier med nye perspektiver. Vi skaber værdi med effektive, værdiskabende og troværdige produkter og services.

Vores mission

Vi udvikler, verificerer og implementerer AI-løsninger til små og mellemstore virksomheder, som sigter mod at få fordele med effektive og troværdige AI-tools og data.

WeZimplify a/s er grundlagt ud fra filosofien om, at teknologi kun skaber værdi, hvis den løser et reelt problem. Derfor har vi altid fokus på at udvikle virksomheders kernekompetencer med en stærk kombination af teknologiske, menneskelige og forretningsmæssige kompetencer. Vi tror på, at det er her, magien opstår.

Skal vi udvikle jeres virksomhed
sammen?